Vacature: Intercedent met passie en beleving

Wij zijn op zoek naar een intercedent die houdt van werk en op zoek is naar een oplossing van elk vraagstuk in de markt. De perfecte match tussen vraag en aanbod is de uiteindelijke doelstelling die jij voor ogen hebt. Dat doe je vol beleving, enthousiasme en ondernemerschap, zodat jij die vacature mee naar huis krijgt en de klant kunt verrassen met de ideale kandidaat.

Intercedent, consultant, accountmanager… Wij denken niet in functiebenamingen, maar werken ieder vanuit een eigen rol. Jouw rol is het proactief bijdragen aan het genereren van nieuwe klanten, beheer van bestaande klanten, werven van geschikte kandidaten en het creëren van de perfecte match. Daarnaast denk je met ons mee over de visie en strategie van onze onderneming.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt enige relevante werkervaring. Aangezien je ook veel onderweg bent is het rijbewijs B een vereiste. Het SEU-diploma is een pré.

Wij bieden jou een rol met veel afwisseling, uitdaging en ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Daarbij belonen wij jou marktconform, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt.

Interaction Werkt is al jaren dé personeelspartner voor bedrijven en zelfstandigen in diverse branches. Onze visie is om vanuit een professionele, maar informele sfeer een ieder van dienst te kunnen zijn. In welk personeelsvraagstuk dan ook.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan horen wij dat graag van jou. Neem dan contact op met Cor Kieviet via 085-2010175 of mail naar cor@interactionwerkt.nl.