Werving en selectie

Goed personeel is schaars. Het lijkt een drogreden, maar de praktijk bewijst het tegendeel. Veel van je mede-ondernemers zijn naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers en hopen de juiste te treffen.

Maar waar haal je al die tijd vandaan? Je onderneming vraagt continue aandacht en dan kun je zo’n tijdvretende zoektocht juist niet gebruiken.

Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij nemen de uitdaging graag aan en stoppen pas op het moment dat er een echte match is.

Uitzenden.

Heb je snel (tijdelijk) personeel nodig voor je project of omdat je business in de lift zit? Het vinden van de juiste mensen is een grotere uitdaging dan velen denken. Door middel van uitzendmedewerkers maken we het mogelijk om snel te kunnen beschikken over personeel, zonder dat je daarvoor veel tijd aan werving en selectie kwijt bent.

Vrijblijvend een vacature plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Door ons netwerk van samenwerkende partners/intercedenten doen wij ons best zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden.

Payroll services.

Wil je je onderneming laten groeien, maar dan zonder het risico op (hoge) kosten voor personeel bij bijvoorbeeld ziekte? Dan zijn de payroll services van Interaction de juiste weg voor de toekomst.

Payrolling maakt het mogelijk om medewerkers te werk te stellen, zonder het risico van het werkgeverschap.
Je betaalt slechts voor de gewerkte uren en zit dus niet aan maandelijkse kosten vast.
Het enige wat wij nodig hebben is een online registratie van de gewerkte uren. Wij doen de rest.

Simpel, snel en zonder risico’s.