Payroll services.

Wil je je onderneming laten groeien, maar dan zonder het risico op (hoge) kosten voor personeel bij bijvoorbeeld ziekte? Dan zijn de payroll services van Interaction de juiste weg voor de toekomst.

Payrolling maakt het mogelijk om medewerkers te werk te stellen, zonder het risico van het werkgeverschap.
Je betaalt slechts voor de gewerkte uren en zit dus niet aan maandelijkse kosten vast.
Het enige wat wij nodig hebben is een online registratie van de gewerkte uren. Wij doen de rest.

Simpel, snel en zonder risico’s.

Personeelsadministratie.

Je business verdient alle aandacht. Een complete personeelsadministratie kan de aandacht echter behoorlijk doen verslappen. Er is een enorme tijdsinspanning nodig om dit volledig op orde te hebben en te houden.

Maak het jezelf niet te moeilijk, dat is ons credo. Met Interaction als partner nemen wij alle zaken van je over met betrekking tot de personeelsadministratie.

Alles onder één dak en compleet inzichtelijk met één druk op de knop.

Uitzenden.

Heb je snel (tijdelijk) personeel nodig voor je project of omdat je business in de lift zit? Het vinden van de juiste mensen is een grotere uitdaging dan velen denken. Door middel van uitzendmedewerkers maken we het mogelijk om snel te kunnen beschikken over personeel, zonder dat je daarvoor veel tijd aan werving en selectie kwijt bent.

Vrijblijvend een vacature plaatsen is natuurlijk ook mogelijk. Door ons netwerk van samenwerkende partners/intercedenten doen wij ons best zo snel mogelijk de juiste kandidaat te vinden.