Payroll? 5 redenen om te kiezen voor Interaction Werkt!

1 ] Altijd bereikbaar
Interaction Werkt is onderdeel van Kievit Administratie in Stellendam. Heeft u een bedrijf in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant, dan is de vestiging op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee uitstekend bereikbaar. Als u vragen heeft of een vrijblijvend gesprek wilt, dan bent u van harte welkom.

2 ] Wij nemen alle taken over
Alles goed geregeld voor uw personeel? In het geval van payroll nemen we alles over. U loopt minder risico, profiteert van meer flexibiliteit en heeft één aanspreekpunt. Werknemers profiteren van goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s.

3 ] Scherpe omrekeningsfactor
Payroll is altijd maatwerk. Is er sprake van een CAO? Wat is het bruto uurloon? Bij Interaction Werkt moet u rekening houden met een omrekeningsfactor van 1.65 tot 1.7. Dat betekent dat u gemiddeld 1.65 keer het brutoloon betaalt, terwijl alle risico’s verlegd worden. Wij reserveren het vakantiegeld en werkgeverslasten. Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid hebben payrollmedewerkers recht op loondoorbetaling. In vergelijking met een uitzendbureau zijn de kosten veel lager. U betaalt bij een uitzendbureau gemiddeld twee keer zoveel.

4 ] All-in-tarief per gewerkt uur
Voor veel bedrijven is het fijn om een all-in-tarief per gewerkt uur te betalen. Stel, uw medewerker krijgt een brutoloon van 9,59 euro, dan betaalt u 15,82 euro (bij omrekeningsfactor 1.65) per gewerkt uur aan Interaction Werkt. Dat lijkt veel, maar dat valt enorm mee. Als u iemand in dienst neemt, betaalt u gemiddeld 28% extra. Denk aan werknemersverzekeringen, vergoeding voor de inkomensafhankelijke bijdrage voor de zorgverzekeringswet en vakantiegeld. In dat geval komt u al uit op 12,89 euro per uur. Dan zijn er nog veel andere kosten die vervallen. Geen risico bij ziekte, geen kosten bij vakantiedagen, geen salarisadministratie en meer flexibiliteit in arbeidscontracten. De ervaring leert dat u eerder kosten bespaart dan dat deze stijgen.

5 ] Wij werken niet met snelle offertes
Omdat payroll altijd maatwerk is, maken we geen snelle offertes. Wij verdiepen ons eerst in uw bedrijf en brengen de kosten en arbeidsvoorwaarden in kaart. Daarna begeleiden we u graag van A tot Z, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Onze klanten waarderen deze servicegerichte aanpak.

Geïnteresseerd in onze payroll services? Laat het ons weten! Vul het formulier hieronder in of start een chatgesprek.