Introductie

Het krijsen van de meeuwen. Het klapperen van scheepstouwen in de wind. Het geluid van schuimende golven die tegen de boeg slaan. Als Maritiem Monteur werk je in het hart van de scheepvaart. Ben jij op zoek naar een mooie baan waarin je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Bij onze klant wachten ze niet af wat de toekomst brengt, maar maken ze hem zelf. Daarom begint de toekomst bij de klant niet morgen, maar nu. Zij bedenken vandaag wat de klanten morgen verder helpt.Of het nu gaat om de zakelijke of de particuliere markt, de utiliteitsbouw of de woningmarkt, de visserij of de baggerindustrie; Ze gaan de uitdaging aan en bedenken hoe het morgen beter kan. Van begin tot eind. Van idee tot resultaat.

Functie

Als Maritiem Monteur werk je aan verduurzaming en innovatie in de scheepvaart. Je bent de drijvende kracht achter het installeren van schakelkasten, verdeelsystemen en elektrotechnische installaties. Ook als er storingen zijn, sta jij samen met onze maritieme taskforce paraat om in actie te komen.

Onze monteurs spelen een sleutelrol in de besturing van machines, motoren, computers, werktuigen en pompen. Je komt in aanraking met state-of-the-art-installaties aan boord van schepen, waaronder meet- en regeltechniek, geavanceerde besturingstechniek en high-tech ICT. Je werkgebied beperkt zich niet tot onze thuisbasis. Ook in het nabijgelegen Bruinisse, Vlissingen en Scheveningen zijn wij actief.

Functie-eisen

Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat jij de drive hebt om jezelf constant te verbeteren. Dat je mee wilt bouwen aan de toekomst. Aan verduurzaming en verbetering. Aan de allerbeste kotters en schepen van Europa. Maar vooral aan jezelf, want als jij je goed voelt, ben je ook op je werk in topvorm. Wat willen we verder graag van jou zien?

 • MBO opleiding Elektrotechniek o.g. niveau 3 of hoger;
 • Affiniteit met digitale systemen;
 • VCA-basiscertificaat;
 • Rijbewijs B(E).

Aanbod

Wij geloven dat harde werkers goed beloond moeten worden. Daarom bieden wij prima arbeidsvoorwaarden volgens de cao voor Metaal & Techniek. Dit kun je van ons verwachten:

 • Maar liefst 38 vakantiedagen per jaar;
 • Een mooi salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Een avontuurlijke baan in de scheepvaart;
 • Door ons betaalde cursussen en opleidingen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar een hogere functie;
 • De mogelijkheid om vrij en zelfstandig te werken;
 • Prachtige zonsondergangen in diverse havens in Nederland.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Jacqueline Kieviet

jacqueline@interactionwerkt.nl

06-105 37 444


Solliciteer direct

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
(max 20 MB)
Toevoegen

Motivatie & Bron

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

CAPTCHA code