Introductie

Wegens uitbreiding is onze klant op zoek naar een Assistent Controller. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Organisatie

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend schilders- en onderhoudsbedrijf in Zuidwest-Nederland. Onze klant richt zich op totaalonderhoud van onroerend goed in de particuliere en zakelijke sector en levert al ruim 70 jaar maatwerk.

Functie

Als Bedrijfsadministrateur werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het voeren van een betrouwbare bedrijfsadministratie, volgens de instructies en werkmethoden van jouw nieuwe werkgever.

Functie-eisen

Je hebt inzicht en overzicht in cijfers en berekeningen. Je kunt zelfstandig en accuraat de bedrijfsadministratie voeren op HBO niveau en hebt relevante werkervaring. Je stelt rapportages op en houdt toezicht op financiële verwerking. Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en bent in staat knelpunten te signaleren en verbeterprocessen in gang te zetten. Je beschikt over de nodige sociale vaardigheden, hebt een positieve werkhouding en draagt bij aan een goede werksfeer.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan in een prettige werkomgeving in onze vestiging in Schouwen-Duiveland. Salariëring volgens cao Schilderen (UTA).

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Joran Maliepaard

Joran@interactionwerkt.nl

06-17001754


Solliciteer direct

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Motivatie & Bron

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen